søndag den 7. juli 2019

Brødkurv i læderpapir - DIY



Brødkurv i læderpapir DIY
Dette indlæg er delvist sponsoreret af Creativ Company
 
Vi kan vidst ikke komme udenom, at sommeren er over os og de fleste af dagene, kan vi da kun håbe på, at solen vil komme frem. Men til de dage hvor regnen melder sin ankomst her i lille Danmark, er det nu godt med lidt kreative hygge projekter til at lave indendøre.
  
Jeg har her henover sommeren fået mulighed for at arbejde med læderpapir i samarbejde med
Creativ Company. Et materiale som jeg faktisk aldrig har arbejde med før, så derfor har jeg været ret spændt på at arbejde med det.
 
Det fede med netop læderpapir er, at man både kan klippe, sy, male og lime på det og samtidig kan det tåle vand. Det er ret stærkt, ja man kan mildest talt ikke rive det over og samtidig er det 100 lavet af naturmaterialer og dermed vegansk frem for ægte læder, som jo er lavet af dyr.
 
Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele lidt kreative projekter her henover sommeren og der vil selvfølgelig komme ideer både til de store og små, så alle kan være med.
 
Det første lille DIY projekt jeg vil dele med jer, er en fin sød brødkurv, som er super nem at lave og samtidig kan laves i lige præcis den størrelse, man ønsker.
 Jeg vil blive super taknemmelig, hvis du bruger mine DIY;s og vælger at ligge billeder op på de sociale medier enten på Instagram eller min facebookside Helenas kreative verden, at du tagger mit navn @helenasolskin.
På forhånd tak. 

DIY på brødkurv i læderpapir

Det skal du bruge:

  • Brun læderpapir
  • Nitter i guld 
  • Hammer
  • Blyant
  • Saks
  • Hukkepibe eller hulsaks til at lave huller
Alle materialer kan bestilles ved Creativ Company

 
 Start med at lave din skabelon, du kan også få tilsendt min, send mig blot en mail på helena.engelbrecht@yahoo.dk men ellers er den super nem at lave selv.
 
Sådan laver du din egen skabelon til brødkurven.
Tegn en kvadratisk firkant, jo større du laver den jo større bliver kurven. Min måler ca 35x35 cm. Lav et lille indhak i det ene hjørne, dette gøres ved at måle i mit tilfælde 2 cm ud fra den ene spids og 9,5 cm ind fra den anden spids, derved får du en trekant som skal klippes af. Se billedet.
Klip nu dit mønster ud og tegn det op på dit læderpapir, som efterfølgende klippes ud. Husk at have en god skarp saks, således får du de pæneste kanter.
 Når du har klippet dit stykke ud i læderpapir, skulle du gerne have en figur der ser nogenlunde således ud, se ovenstående billede.
Nu skal hjørnerne bukkes ind således, at de i hver side kommer til at danne selve siden af brødkurven, se billedet nedenunder.
Lav nu hul med din hukkepibe eller hultang i midten til selve nitten, husk at få alle tre lag med.



Put nu nitten i, den består at en top og bund som klikkes sammen og efterfølgende bankes sammen med en hammer. 

1,2 3, vupti så skulle du gerne have din helt egen brødkurv til dine egne hjemmebagte boller til morgen. eller eftermiddagskaffen.















Denne DIY er lavet i samarbejde med Creativ Company





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver altid super glad, når du gider at ligge en kommentar på mine indlæg.